Michiel Pennings

Michiel is in 2003 in Nijmegen afgestudeerd in het strafrecht en sindsdien werkzaam als strafrechtadvocaat.


Hij heeft ruime ervaring in de behandeling van kleine en grote strafzaken; van diefstal, rijden onder invloed en mishandeling, tot dood door schuld, import van harddrugs en grootschalige fraude.
Ook minderjarigen staat hij bij. Verder staat Michiel gedetineerden bij in beklagzaken en procedeert hij tegen het Ministerie van Justitie ter verkrijging van  de Verklaring omtrent het Gedrag (VOG).

Michiel spreekt Engels, Duits en Spaans.

Michiel Pennings heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten strafrecht als rechtsgebied geregistreerd.

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op dit geregistreerd rechtsgebied.  

+ 31 (0)6-31 660 880 / pennings@nu-advocaten.nl

Robbert van Haneghem

Robbert is in 2005 strafrechtelijk afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Direct daarna is hij als advocaat gaan werken in Rotterdam waarbij hij zich vrijwel meteen heeft gericht op het strafrecht.


Robbert heeft veel ervaring in zeer uiteenlopende strafzaken waarbij het bijvoorbeeld gaat om moord en doodslag, vermogensdelicten diefstal, oplichting, fraude enz.), mishandeling en drugszaken. Daarnaast staat Robbert veel minderjarigen en hun ouders bij in verband met ondertoezichtstelling en/of uithuisplaatsing.

Robbert spreekt Engels en Frans.

Robbert van Haneghem heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten strafrecht en jeugdbeschermingsrecht als rechtsgebieden geregistreerd.

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op elk van deze geregistreerde rechtsgebieden.  

+ 31 (0)62 8686 000 / vanhaneghem@nu-advocaten.nl

Twijfel niet en neem contact met ons op! Wij kunnen u bijstaan tegen een scherp tarief of op pro deo basis (zie kosten)

Contactgegevens

Pennings & van Haneghem Advocaten

Nieuwe Binnenweg 77 D
3014 GE Rotterdam

T + 31 (0)10-73 71 301
F + 31 (0)10-73 71 338
Michiel Pennings + 31 (0)6-31 660 880
Robbert van Haneghem + 31 (0)62 8686 000
E info@nu-advocaten.nl